ADHD Information

På ADHDtest.dk har vi kigget nærmere på hvad der findes på markedet af ADHD information. Der findes bøger som beskriver konkrete metoder til at klare en tilværelse med ADHD, behandlingsmetoder og ikke mindst indsigt i hvilke udfordringer der kan forbundet med ADHD. Men hvor kan man finde den information og hvilke produkter er der på markedet.

Der er ofte forbundet en del tabu omkring diagnosen ADHD, derfor er der mange denne diagnose som ikke er glade for at snakke så meget om det og søge informationer på biblioteket og andre offentlige steder. Derfor er det godt at vi har internettet, hvor man i ru og mag kan sidde hjemme foran sin PC og søge ADHD information. Det er for mange rart, at læse bøger om sygdommen, fx fra forfattere som selv har eller har haft sygdommen tæt ind på livet. Det giver ofte en forståelse for at der er andre der har det på samme måde som dig, og ofte har forfatteren en række gode råd og erfaringer, som de vil dele med læseren.
Som med alt andet, skal man være påpasselig med at søge ADHD information på internettet, da folk kan skrive alt hvad de vil om hvad de vil – Derfor skal man altid være kilde krittisk. Derfor er det ofte godt at kunne sætte en forfatter/person på informationerne. Udover bøger findes der også god musik, som kan hjælpe med at få dig mere afslappet.

Der findes følgende anbefalelsesværdige produkter på markedet:

ADHD En Håndbog For Voksne Med ADHDADHD – En bog for voksne med ADHDLæs Mere

Forfatter: Sverre Hoem
Denne bog er en håndbog der egner sig tilvoksne og
pårørende til voksne med ADHD. Forfatteren Sverre Hoem
beskriver med gode ord hvordan det opleves at få diagnosen
ADHD, hvordan det påvirker ens selvopfattelse, samt de følger
det kan bringe med sig, i form af følelsesmæssige reaktioner.
Sverre Hoem beskriver også hvilke udfordringer ADHD kan
give og giver nogle gode råd om hvordan man kan få hverdagen til at fungere når diagnosen
ADHD er stillet.

 

En overlevelsesguide for børn med ADHDEn Overlevelsesguide For Børn Med ADHD Læs Mere

Forfatter: John F Taylor
Dette er en bog der egner sig til dig der har et barn tæt på som
har for stillet diagnosen ADHD. I denne bog findes der en
masse nyttig ADHD information, og gode råd og tips til
hvordan man kan takle børn med ADHD bedst muligt.

 

 

ADHD What do we know

ADHD – What Do We Know? Læs Mere

Forfatter: Russell A Barkley
Dette er en engelsk DVD. I denne DVD bliver der stillet
skarpt på ADHD og de omkringliggende udfordringer.
DVD’en indeholder interviews med forældre, lærere og børn.
Den kan hjælpe seeren til at forstå hvilke udfordringer der
kan opstå og hvilken effekt ADHD kan have på barnets
indlæring og adfærd. DVD’en giver en masse nyttig ADHD information og kan anbefales.

 

All dogs Have ADHD

All Dogs Have ADHD

Forfatter: Kathy Hoopmann
Denne bog sætter fokus på Attention Deficit Hyperactivity
Distorder (ADHD). Bogen beskriver de velkendte
karakteristika som ADHD hos en hund medbringer, herunder
rastløshed, koncentrationsbesvær og overgearing.
Udover en masse god ADHD information er der 73 billeder i bogen.

 

Kvinder Med ADHD

Kvinder med ADHD 

Forfatter: Sari Solden
Denne bog henvender sig til kvinder og unge piger med ADHD.
Det er en bog som fokuserer på hvordan kvinder kan lære at leve
bedre med ADHD og ikke mindst at få kvinden til at erkende
diagnosen.
Kvinder med ADHD er den eneste danske bog vi har fundet
som er direkte målrettet til kvinder.
Forfatteren er en psykolog som selv har fået stillet diagnosen. Hun har derfor en stor viden
og erfaring og deler ud af sine råd fra dagligdagen. Det er en bog som giver dig en masse
god ADHD information.

 

ADHD Second Edition af Mark Selikowitz

ADHD (engelsk)

Forfatter: Mark Selikowitz
ADHD påvirker op til 5% af personer under 18 år, det viser sig typisk i barndommen, og er kendetegnet ved en vedholdende uopmærksomhed og / eller hyperaktivitet. Der har sket stor udvikling i forståelsen af ADHD. Denne meget anvendelige nye udgave af ADHD bogen indeholder den nyeste definition af diagnosen og tilgængelige behandlinger. Med 2-farvet stregtegninger.

 

ADHD af Mark Selikowitz

ADHD (engelsk, E-bog DRM )

Forfatter: Mark Selikowitz
Denne engelske bog henvender sig til kvinder og unge piger med ADHD.
ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder,) er nu anerkendt, som den hyppigste årsag til indlæring og adfærdsvanskeligheder for børn i skolealderen. Symptomerne er mange og varierede, og kan medføre dårlig koncentration, glemsomhed, besvær med at organisere sig, rastløshed, dårlige sociale færdigheder, indlæringsvanskeligheder, lavt selvværd, og trodsig adfærd. Trods den stigende opmærksomhed ADHD blandt forældre og sundhedspersonale, er ADHD stadig i vid udstrækning misforstået.
I bogen ADHD: Fakta Dr. Mark Selikowitz, en konsulent og udviklingsmæssig børnelæge med omfattende erfaring med behandling af børn med udviklingsmæssige problemer, giver oplysninger, der er af praktisk relevans for forældre til at forstå deres barns vanskeligheder og kan bidrage til at overvinde dem.
Bogen indeholder detaljerede forklaringer på årsagen til ADHD, dens karakter, og hvilke behandlinger, der har vist sig effektive over tid. Det omfatter ny information om ADHD og nye udviklinger i forståelsen afdiagnosen, der ofte sameksistere med det. Bogen beskæftiger sig også med de problemer, som voksne har med ADHD. Den giver oplysninger om, hvordan ADHD er diagnosticeret, om konventionelle og alternative behandlingsformer, og om metoder til at hjælpe børn i udviklingslande med at forbedre adfærd, selvværd og få faglige resultater.
ADHD: Fakta vil være en uvurderlig hjælp for forældre til børn med ADHD. Det vil også være af stor værdi for fagfolk som lærerer, psykologer, talepædagoger, ergoterapeuter og læger, der ønsker en autoritativ, up-to-date, og praktisk syn på dette vigtige emne.

 

ADHD in Preschool Children af Jaswinder Ghuman

ADHD in Preschool Children – Assessment and Treatment (Engelsk)

Forfatter: Jaswinder Ghuman
Attention Deficit Hyperactivity Disorder (også kaldet ADHD) er en af de hyppigst diagnosticerede psykiske lidelser hos børn og unge. Klinisk påstået har kommende skolebørn med ADHD væsentligt større risiko for at få dårlig resultat i skolegangen, og er hyppige brugere af sundhedssystemet. For børn med adfærdsmæssige problemer i børnehaveklassen, fortsætter ADHD ofte til skolealderen og resulterer i betydelig stress for hele familien, og er en svimlende samfundsøkonomisk byrde for skoler og samfundet som helhed. Denne bog giver den mest omfattende og up-to-date ADHD information, inklusiv diagnostiske interview, neuropsykologiske test, anderledes diagnosticering, søvnproblemer – og behandlingstiltag, herunder psykosociale, farmakologiske og komplementære og alternative behandlinger. Alle kapitlerne har en klinisk fokus og praktiske case eksempler til at øge kompetencer i kliniske omgivelser. Denne bog om ADHD hos børnehave børn fungerer som en guide til folk som har pårørende børn og unge. Skrevet af folk med speciale i mental sundhedspleje samt praktikanter i børne- og ungdomspsykiatri , psykologi, socialt arbejde, pædiatri, familie medicin og personpleje. Kapitlernes forfattere er nationale ledere med stor erfaring inden for vurdering og behandling af børn i førskolealderen med ADHD og adfærdsforstyrrelser.